Temmink Bouwprojekten


Het realiseren van een perfecte combinatie van functionaliteit en vormgeving is bij iedere opdracht een uitdaging die we graag aangaan. De bevlogenheid waarmee we deze uitdagingen aangaan, is kenmerkend voor Temmink. Niet voor niets dat directeur Marcel Peters al van jongs af aan wist dat hij aannemer wilde worden. Zijn passie en motivatie zijn door het gehele bedrijf voelbaar.

Bovenstaande gecombineerd met een variëteit aan vakkundige professionals maakt Temmink tot de ideale partner voor turn-key bouwprojecten, nieuwbouw, verbouw, renovatie, service, onderhoud en storingen.

Temmink Bouwprojekten heeft een sterke focus op CO2-reductie, innovatie, duurzaamheid, kennisverbreding en talentontwikkeling. 

Duurzaamheid & CO2-reductie  Certificering & verklaringen

 


Aanspreekpunten kantoor:

 

Marcel Peters | Temmink Bouwprojekten B.V.

Marcel Peters

Als directeur van Temmink Bouwprojekten is Marcel groot voorstander van korte lijnen in de communicatie. Zijn netwerk, ambitie, passie voor het vak, strategische werkwijze en gevoel voor humor zorgen voor een succesvolle organisatie. Zijn visie om de breedte in te gaan met de dienstverlening heeft ervoor gezorgd dat Temmink voor veel bedrijven de perfecte totaalpartner is geworden in turn-key bouwprojecten. In zijn vrije tijd is Marcel professioneel levensgenieter.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 

Vincent Bloem | Temmink Bouwprojekten B.V.

Vincent Bloem

Hoewel Vincent hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor de architectuur binnen het bedrijf, is zijn functie niet in één woord te omschrijven. Dit aangezien zijn expertises net zo uiteenlopend zijn als z'n interesses in het vakgebied. Van architectuur en bouwkundig tekenen tot marketing en communicatie; overal stopt hij zijn hart en ziel in. Door zakelijkheid en humor te combineren, is Vincent een prettige collega en samenwerkingspartner voor zakelijke relaties.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 

Marco Hagen

Als bedrijfsinventaris weet Marco als geen ander de kracht van Temmink weer te geven in zijn projecten. Zijn helicopterview, stressbestendigheid en vakinhoudelijke kennis zorgen ervoor dat hij tevens een goede sparringpartner is voor directeur Marcel. Als buitenmens, die in het weekend langs de zijlijn van de voetbal staat, staat hij volop in het leven. Marco is als echte teamspeler onder andere aanspreekpunt voor projectbegeleiding en calculatie.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 


André Peters | Temmink Bouwprojekten B.V.

André Peters

Deze goedlachse duizendpoot kent met zijn fotografisch geheugen de portfolio van Temmink uit zijn hoofd. Welk project je ook benoemt, André kent alle ins en outs. Dan komt er natuurlijk al gauw een stukje multitasking bij je functie kijken. André is dan ook dol op de diversiteit in zijn werk en is goed in staat daarin snel te schakelen. Zo lost hij als coördinator van de storingsdienst altijd heel vlot en efficiënt eventuele problemen op die zich voordoen.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 

Henk Matel | Temmink Bouwprojekten B.V.

Henk Matel

Henk is op het gebied van bouwprojecten een bron van kennis en kent de diversiteit van organisaties als geen ander. Geen enkel bedrijf, project of proces is hetzelfde en hij weet constant op een zakelijke manier om te gaan met deze afwisseling en bijbehorende improvisatie. Duidelijkheid in zowel projectleiding als communicatie staan bij Henk centraal. In het weekend heeft hij zo zijn eigen projecten, zoals het sleutelen aan zijn geliefde oldtimer.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 

Zwaantje Smit | Temmink Bouwprojekten B.V.

Zwaantje Smits

Door haar jarenlange werkervaring in de mannenwereld, voelt deze dame zich als een vis in het water bij Temmink Bouwprojekten. Haar goed ontwikkelde cijfermatige inzicht en flexibele houding maken haar onmisbaar op administratief en financieel gebied. En ondertussen weet ze de sfeer op de werkvloer er ook altijd goed in te houden. In haar vrije tijd gaat ze graag mountainbiken om dan alle cijfers en statistieken even los te laten.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 


Bert Huetink

Bert begeleidt al zijn projecten keer op keer tot in de uiterste puntjes. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwsector weet hij natuurlijk van de hoed en de rand, maar ook zijn correcte & beheerste houding en werkwijze dragen hier aan bij. Mede dankzij de goede sfeer en de ruimte voor humor bij Temmink, zit hij goed op zijn plek. In het weekend vindt Bert zijn ontspanning door te sporten en besteedt hij veel tijd aan zijn grootste hobby: voetbal.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 

André den Hollander

André den Hollander

Met André heeft Temmink een ervaren en mensgerichte projectmanager in huis gehaald als hoofd uitvoering. Met zijn kennis en ruime ervaring met complexe bouwprocessen is hij een goede coach voor het team en een fijne sparringpartner voor directeur Marcel. In zijn vrije tijd is André een fanatieke wielrenner, zet zich in voor goede doelen en is voorzitter van de Woonadvies Commissie Deventer waarbij hij diverse partijen adviseert over wonen en woonomgeving.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 

Miranda Smidt-Matser | Temmink Bouwprojekten B.V.

Miranda Smith-Matser

Door haar jarenlange werkervaring in diverse branches en op administratief gebied, zit Miranda bij Temmink nu helemaal op haar plek. Met de groei van het bedrijf de afgelopen jaren biedt Miranda’s kennis en gezelligheid een goede aanvulling. Naast haar administratieve rol geniet Miranda ervan om facilitair alles op de rit te houden. Wonende in de prachtige Torenstad Zutphen, een gezin met 2 dochters en een grote tuin is haar vrije tijd snel gevuld.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 


Koen Klijn Velderman

Koen Klijn Velderman

Koen is vanuit zijn opleiding gestart bij Temmink, is er na zijn stage werkzaam gebleven en heeft hier ook zijn HBO diploma mogen behalen. De voorbereiding, planning en het bouwkundig tekenen van projecten is op Koen zijn lijf geschreven. Daarnaast staat hij altijd klaar voor zijn collega’s; van ICT-ondersteuning tot een goede dosis humor. Deze voetballiefhebber is een vaste waarde binnen team Temmink en breidt zijn positie ieder seizoen verder uit.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 

Nick Rodijk

Nick Rodijk

Met zijn passie voor de bouw voelt Nick zich als een vis in het water bij Temmink. Al vanaf jongs af aan is Nick bezig in de bouwwereld; met bijbaantjes, opleidingen en ook thuis. Binnen zijn functie als werkvoorbereider geniet hij ervan om projecten te zien groeien en elke dag weer verandering te zien, tot het uiteindelijke eindresultaat. Ook in het weekend zit Nick niet stil, maar dan werkt hij voornamelijk aan zijn conditie en thuisprojecten.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 

David Kleve | Temmink Bouwprojekten B.V.

David Kleve

Als jonge gemotiveerde professional zit David bij Temmink precies op zijn plek. Of het nu achter de tekentafel is, op de bouwplaats of als assistentie bij projecten; David doet het allemaal en steekt zijn handen graag uit de mouwen. En dan komt zijn veelzijdigheid natuurlijk goed van pas. Zijn passie voor bouwen beperkt deze doorzetter niet alleen tot de werkvloer, want ook thuis is hij graag aan het klussen op de woonboerderij waar hij vaak geniet van het buitenleven.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 


Kirsty Looman | Temmink Bouwprojekten B.V.

Kirsty Looman

Als startende zit Kirsty op de juiste plek om de fijne kneepjes van het vak te leren. Samen met de andere dames uit het team vormen ze een sterke financiële afdeling. Deze stille kracht stort zich voornamelijk op de facturatie, maar ook andere administratieve taken pakt ze met plezier op. Ze is van vele markte thuis. Naast haar werkzaamheden bij Temmink werkt ze in haar vrije tijd thuis als franchise in gezondheidsproducten. 

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 

Geraldo Nijenhuijs | Temmink Bouwprojekten B.V.

Geraldo Nijenhuijs

Geraldo werkte voorheen als accountant voor Temmink maar sinds kort is hij terug op zijn oude nest en vervult hij de functie van controller. Zijn uitmuntende helikopterview komt hierbij goed van pas. Dankzij zijn jarenlange ervaring in financiële en fiscale wereld is hiermee weer een goede expertise aan het team toegevoegd. Als Geraldo niet op de werkvloer te vinden is, dan is hij buiten want in zijn vrije tijd is hij gek op tuinieren, lopen, fietsen en reizen.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 

Tonnie ter Heerdt | Temmink Bouwprojekten B.V.

Tonnie ter Heerdt

Zijn passie voor de bouw is werkelijk aan alles te merken. Tonnie zijn nauwkeurigheid, calculaties en sociale insteek maken hem een uitstekende aanvulling op het team van Temmink Bouwprojekten. Tonnie brengt veel ervaring met zich mee dankzij zijn jarenlange ervaring als kostendeskundige bij diverse bouwbedrijven. Naast zijn passie voor de bouw en zijn familie, houdt hij van wandelen, tuinieren, klussen en volleyballen.

Stuur een e-mail! E-mail Connect op LinkedIn! Connect

 


 

 

 

 

 


Bouwspecialisten | Temmink Bouwprojekten