Van Vliet Temmink

Inmiddels durven we wij te zeggen dat wij ook in Den Hoorn, Schipluiden, Delft, Den Haag, Rotterdam, Voorburg, Zoetermeer en omstreken een zeer gewaardeerde en bekende bouwpartner zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in verbouw, renovatie, onderhoud en nieuwbouw voor zowel de particuliere opdrachtgevers als zakelijke klanten. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende verbouw en/of bouwopdrachten en staan u graag hierin bij

Op onze vestiging in Den Hoorn  beschikken we over een kantoorruimte gecombineerd met een moderne werkplaats. Ons team bestaat daarbij uit zowel administratieve krachten als uitvoerend personeel. Bovendien werken we intensief samen met onze vestigingen in Deventer en Obdam.

Met projectleiders, werkvoorbereiders, metselaars en timmerlieden onder één dak, zijn we in staat bouwprojecten van A tot Z te realiseren. Dit werkt niet alleen voor onszelf prettig, maar ook voor onze opdrachtgevers. We staan dan ook bekend om onze goede samenwerking met alle betrokken partijen.

Wilt u in contact komen met één van onze bouwspecialisten? Bel  015 26 18 883, we staan u graag te woord!Route naar ons kantoor


Projecten:

 

Temmink van Vliet Bouwprojekten B.V.

Aanbouw Delfgauw

 

Temmink van Vliet Bouwprojekten B.V.

Aanbouw Nootdorp

 

Temmink van Vliet bouwprojekten

Eigen kavel 's Gavenzande

 

Temmink van Vliet Bouwprojekten B.V.

Nieuwbouw Den Hoorn

 

Temmink van Vliet Bouwprojekten B.V.

Nieuwbouw wonen tussen de Schatten

 

Temmink van Vliet bouwprojekten

Nieuwbouw hoofdgebouw golfbaan Schipluiden